5 Divatos Disney Szoba, Amit Neked is Látnod Kell

Melyik kisgyerek ne érezné jól magát egy olyan szobában, amelyet a Disney univerzuma ihletett? Valószínűleg nehéz lenne ilyen gyereket találni, ez pedig arra késztetett minket, hogy megmutassunk öt elképesztően ötletes és stílusús Disney szobát. Készülj fel, ezt imádni fogod!

Némó nyomában Szoba

01-nemo-disney-szoba

Akinek nagy kedvence a Némó nyomában című animációs mese, annak valószínűleg ez a szoba is tetszeni fog. A kék különböző árnyalataival felfestett fal remekül adja vissza az óceán mélységét, amelyet a két főhősnek, Pizsinek és Szenillának is fel kellett fedeznie. Természetesen ők sem hiányoznak a falról, akiket szuperül kiegészít a teknőc ágy.

Verdák szoba

02-verdak-disney-szoba

A Verdák az utóbbi idők egyik legkedveltebb animációs filmjei közé tartozik, nem véletlenül. Szerethető karaktereinek és izgalmas történetének köszönhetően sok gyerek kedvence lett, és ők valószínűleg ezt a szobát is imádni fogják. Különösen fiúknak tökéletes ez a szoba, akik jellemzően jobban szeretik az autókat, ám ettől függetlenül mindenkinek tökéletes, aki nagy rajongó Villám McQueennek és barátainak.

Mickey Egeres szoba

03-miki-egeres-disney-szoba

A klasszikus Disney karakter, Mickey köszön vissza mindenhonnan ebben a stílusos gyerekszobában, így garantált a vidám hangulat. Fiúknak és lányoknak egyaránt telitalálat ez a Disney szoba, hiszen egyszerű, mindenki által kedvelt színek dominálnak, valamint Mickey-t is mindenki imádja.

Egy szoba Micimackó rajongóknak

04-micimackos-disney-szoba

Ki ne emlékezne Micimackóra? Ebben a szobában ő kapja a főszerepet, hiszen a falról, a polcról, a szőnyegről és plüss formájában is ő köszön vissza. A klasszikus meséket kedvelő gyerkőcöknek ez egy tökéletes választás.

Disney tündéres szoba

05-disney-tunderes-szoba

Végezetül jöjjön egy olyan szoba, amelyet kifejezetten a lányok fognak szeretni. A virágos lámpa, valamint az élénk színek rögtön felvidítanak mindenkit, aki belép, a falról pedig jól ismert Disney tündérek köszönnek vissza.

További remek Disney szobákat ezen a weboldalon!